Drømmeåpning var ikke nok mot serielederne

På tross av drømmeåpning på kampen klarte ikke Nor 92 å hamle opp med serielederne.

Det ble seier for serieleder Slevik da de reiste inn til Mjøndalen for oppgjør mot Nor 92, som tok juleferie på en fjerdeplass på tabellen. De blå fikk en god start på kampen og ledet 2-0 før det var spilt fem minutter etter scoringer fra Phillip Næss-Fladset og Tuomo Manninen, men Slevik utlignet før perioden var over etter scoringer av Daniel Pereira Arnesen og Johan Åhlberg.

I den andre perioden tok hjemmelaget ledelsen på nytt etter 39 sekunder, da Philip Kämpe fant nettmaskene, men Alfons Svensson utlignet like etter. Simen Bendiksen sendte hjemmelaget i føringen igjen i det femte minutt, men på tampen av perioden kunne Gustav Franzon utligne, og uavgjort også etter to perioder.

I den tredje perioden var det Pereira Arnesen som kunne gi gjestene ledelsen for første gang i kampen, og nå var det hjemmelaget som måtte jakte mål. Det ordnet Manninen etter fem minutter, og kampen sto og vippet. Da sto kampens profil Åhlberg frem og spilte frem Kasper Kvarsnes som sendte østfoldingene i ledelsen igjen. Jonas Gustavsen var heldig et par minutter etter og sørget for 5-7 på tavlen. Nor 92 tok timeout og ut målvakten, men da kunne Joachim Sørby Pedersen øke ledelsen. En redusering fra Nils Blid på slutten var ikke nok og kampen endte 5-8 i Mjøndalshallen. KAMPFAKTA