Kine Hedlund Eriksen og Grei vant dagens oppgjør mot Monolitten. Foto: Kent Henriksen

Grei rykker fra i toppen av tabellen

Serieleder Grei vant dagens toppkamp mot serietreer Monolitten, men det var ikke uten at det ble skikkelig spennende.

Grei tok ledelsen i det fjerde minutt da Hanne Winther utnyttet en mulighet. Halvveis i perioden kom utligningen, klabb og babb foran mål og Lea Heeremans Øyvik setter 1-1. I det 17. minuttet får hjemmelaget frislag og Kine Hedlund Eriksen får ballen, buer og setter ballen i det lengste hjørnet. Igjen utligner gjestene da Hajar Kaddouri scorer etter en fantastisk tversoverpasning fra Juni Reitan Fjøsne, og ser til at det er uavgjort etter den første perioden.

I den andre perioden er igjen hjemmelaget som tar ledelsen. Nicoline Karlsen Olsen får ballen og trekker seg inn foran mål, runder keeper og setter den sikkert. Monolitten har ingen planer om å gi seg, og nysigneringen Julia Johannesson banker inn 3-3 på volley i lengste, fantastisk fin scoring. Så får Monolitten frislag i god posisjon, men skyter i dekkende spiller, Grei kontrer og Hedlund Eriksen vipper inn den med backhanden og sender hjemmelaget nok en gang opp i ledelsen.

Den tredje perioden jobber Monolitten for en utligning, men den kommer aldri. I midtperioden smalt det i aluminiumet et par ganger fra hjemmelaget, men i den tredje perioden er det gjestene som ikke har hellet med seg. Med to minutter igjen smeller det i stolpen, og med 20 sekunder igjen av kampen smeller det i tverrligger. Grei holder unna og befester sin serieledelse mens gjestene fortviler. KAMPFAKTA