Publikum må belage seg på å punge ut for helgens finalekamper, her fra serieåpningen i Apalløkkahallen. Foto: Kent Henriksen

Greåkers leder raser over høye billettpriser

Prisene på billettene til NM-finalene på lørdag ble offentliggjort forrige uke, og prisene for billetter skaper reaksjoner.


Norges Bandyforbund og arrangør Grei håper å lage en folkefest i hallen når finalene spilles i Apalløkkahallen på lørdag. Nå har flere kritiske røster kommet etter at billettprisene ble offentliggjort sist uke. Det selges kun dagsbilletter, noe som gjør at om du kun ønsker å se den ene finalekampen, må du allikevel punge ut 300 kroner for kampen (100 kroner for barn under 16 år). Det får Greåkers leder Tommy Kvisvik til å rase, og bussturen som var planlagt er nå avlyst grunnet mange avmeldinger etter at prisene for finaledagen ble kjent.
– Skuffende av NBF, hvorfor skal supportere tvinges å se to kamper, og betale for en kamp man ikke har noe interesse for, spør han foran helgens kamper. Denne artikkelen er et utdrag av en lengre sak, les hele saken i artikkelen under. 

Seksjonsleder i innebandyseksjonen i Norges Bandyforbund Paal Saastad har forståelse for at prisene kan oppleves høye, men forsvarer prisene.
– Prisen på en billett har vært 200 kroner i veldig mange år, og kostnaden har økt på det meste. Mat, strøm og alt mulig har blitt dyrere, og for at vi skal ha mulighet å få en arrangør å hjelpe oss med disse arrangementene så må det være mulighet for en gevinst der for dem, forklarer Saastad. Du kan lese mer av seksjonslederens tilsvar i lenken over. 

Det er plass til 1200 tilskuere i Apalløkkahallen under finalene, der finalen for kvinner spilles klokken 12.00 og finalen for menn starter 14.30.