Det er Sjetne, Vålerenga og Gjelleråsen som skal sloss om de ledige plassene i eliteserien for menn.

Gjør opp om to ledige plasser i neste års eliteserie

17-19. mars spilles kvalifiseringen til neste års eliteserie i Sjetnemarka i Trondheim, der tre klubber gjør opp om to plasser.


Sjetne, Vålerenga og Gjelleråsen skal helgen 17-19. mars gjøre opp om to ledige plasser i eliteserien. Trønderne og Gjelleråsen var så sent som forrige sesong i kvalifiseringen og da klarte Gjelleråsen ny kontrakt, men Sjetne havnet bak Ull/Kisa og Narvik. 

Sjetne har vunnet 1.divisjon Midt-Norge og med profiler som Christopher Aune Klungervik, Christian Larsen Refsnes, Olof Pettersson og Iver Bakken håper man på bedre lykke denne gang. Vålerenga vant 1.divisjon Østlandet og med profiler som Jesper Pedersen, Christian Ahlfors og Kristian Skaug er det bare opprykk som gjelder for Oslo-laget. Gjelleråsen som nok en gang ikke klarte å ta seg opp på sikker grunn har presset på seg, og har vist gryende form mot slutten av sesongen, men allikevel ble det ikke nok poeng på kontoen for å unngå kvalifisering. 

Tre lag med mange unge spennende spillere skal gjøre opp om de to plassene i neste års eliteserie, kampene spilles i TOBB-hallen i Sjetnemarka. 

Fredag 17. mars 
20.00 Gjelleråsen-Sjetne

Lørdag 18. mars
14.00 Vålerenga-Gjelleråsen

Søndag 19. mars
13.00 Sjetne-Vålerenga