Tuomo Manninen scoret fire ganger mot sin gamle klubb Harstad i dag. Foto: Kent Henriksen

Fortsetter å lage trøbbel for gamleklubben

Tuomo Manninen fortsetter å lage trøbbel for gamle lagkamerater. I dag var Harstad på vei mot sesongens andre trepoenger, men Manninen og Sandnes tok sesongens første poeng.

Ivo Balodis, Toms Niedre og Panu Kotilainen sendte gjestene opp i tremålsledelse, men Tuomo Manninen reduserte på tampen av den første perioden.

Midtperioden var åtte minutter gammel da Torger Sviland scoret en ny redusering for hjemmelaget, men Balodis økte ledelsen med seks minutter igjen av perioden. Sandnes var ikke fornøydog Sebastian Røyksund Werthim og Manninen ordnet balanse i regnskapet i løpet av noen minutter og sørget for ordentlig nerve før den tredje perioden.

Den tredje perioden var fem minutter gammel da Kotilainen på nytt fant nettmaskene, og da også Niedre scoret sitt andre for dagen før Kristoffer Mørstad Lysberg sørget for en tremålsledelse så det bra ut for Harstadværingene. Så var det Manninen da. Først reduserte han til 5-7, før Røyksund Werthim krympet ledelsen ytterligere. Da det gjenstod to minutter scoret finnen for fjerde gang på gamle lagkamerater og sørget for poengdeling. Ekstrapoenget tok Harstad, da hjemmelaget brente sine tre straffeforsøk og gjestene satte sine. KAMPFAKTA