17-årige Susanne Bahr har scoret ti mål siste fire kampene for Monolitten. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Formspilleren avgjorde kampen mellom tabellnaboene

Gjelleråsen ledet 4-1 men den siste tidens formspiller Susanne Bahr senket nittedølingene i kveld.

Susanne Bahr har banket inn mål på bestilling i det siste for Monolitten, og i dag kunne ungjenta senke Gjelleråsen etter en sterk snuoperasjon. Sesongens ti scoringer har kommet de fire siste kampene.

Skøyen-jentene lå under med tre mål mot Gjelleråsen et stykke ut i midtperioden, men krympet ledelsen til et fattig mål før den siste perioden.

Der var det gjestene som fikk best stem og tok ledelsen for første gangen i kampen. Hjemmelaget ville det annerledes og Moa Bernvid utlignet i det 17. minutt, men nøyaktig tredve sekunder senere satte Bahr inn sitt tredje for dagen og sørget for en sterk 7-6 seier for Monolitten. KAMPFAKTA