Favorittene innfridde og tok tre nye poeng

Tunet og Grei tok sin andre trepoenger for sesongen da de slo Østensjø og Monolitten i dagens kamper.

Tunet hadde god kontroll på Østensjø i lokaloppgjøret i Bølerhallen. Josefine Bjercke hamret inn tre scoringer for gjestene, og med scoringer fra Sofie Trandum Terjesen, Sarah Smith Lunde og ungjentene Helene Nordseth og Marit Wormstrand ble det storseier for Tunet, som vant med 7-0. KAMPFAKTA

Scoret tre mål på 28 sekunder
Grei hadde det litt tøffere mot Monolitten, og ledet med Wilma Engdahls straffescoring fra den første perioden da det gjenstod fire minutter av midtperioden. Da eksploderte det fra gjestene og Martine Simonsen, Bertine Aas Hansen og Johanna Ragnarsson scoret tre mål på 28(!) sekunder.

Hjemmelaget Monolitten fikk en redusering halvveis i den tredje perioden da Andreas Gulbrandsen scoret, men nærmere kom ikke Skøyen-laget og måtte se Grei juble for tre poeng. KAMPFAKTA