Nora Milly Bangsund og Fanny Kolstad jakter på viktige poeng søndag morgen, direkte på TV2s hovedkanal. Foto: Petter Alexandersen

En god søndag med innebandy til morgenkaffen

Det er ikke ofte innebandy får TV-tid i Norge, men på søndag skal Gjelleråsen og Monolitten gjøre opp om poengene på TV2.


TV2 sender søndag morgen innebandy på sin hovedkanal som byttet navn i høst til TV2 direkte og kanalens strømmetjeneste. Sendingen starter klokken 09.00 og fem minutter senere barker Gjelleråsen og Monolitten sammen i jakten på tre poeng i eliteserien for kvinner. 

Innebandy drar i gang sportssøndagen på kanalen etter Dyrepasserne og klassiske Bonanza. Det skal vises innebandy, basket, håndball og det klassiske ishockey-derbyet mellom Sparta og Stjernen før dagen er over. 

Det er sesongens andre oppgjør lagene imellom, det første vant Gjelleråsen med 2-0 etter scoringer av Linda Adolphson og Caroline Hicks Johnsen, der sesongens tredje møte blir i februar. 

Gjelleråsen ligger for nåværende på en tredjeplass på tabellen, og har samlet sammen 17 poeng så langt. Monolitten ligger på en litt skuffende sjetteplass på tabellen og trenger tre poeng i jakten på en plass i sluttspillet, så det er uten tvil viktige poeng på spill under søndagens batalje i Slattumhallen.