Tunet ble seriemestere i 20/21-sesongen da eliteserien for andre år på rad ikke ble ferdigspilt, nå er Emma Fagerhøi klar for nye eventyr. Foto: Simon Melchert

Emma Fagerhøi er klar for spill i Sverige

Emma Fagerhøi forlater Tunet og er klar for en hardt satsende svensk klubb i Allsvenskan.


Tunets U19-landslagsspiller Emma Fagerhøi forlater klubben og er klar for svenske Kalmarsund. Allsvenskan-klubben som satser hardt på å nå SSL har den siste uken offentliggjort at de verver både Karen Farnes og Thea Ekholt fra Endre, og Fagerhøi blir den tredje norske spilleren i troppen. 
- Kalmarsund er en proff forening som tydelig viser engasjement og gir forutsetninger både for at lag og spillere skal lykkes. En utrolig spennende klubb som jeg ser frem til å bli en del av. Jeg håper at jeg kan utvikles til å bli en viktig spill med hardt arbeid og poeng, slik at vi kan nå våre mål, sier hun til klubbens hjemmeside. 

Emma Fagerhøi tester lykken i Sverige, og er klar for spill i Kalmarsund i allsvenskan. Foto: Kent Henriksen

19-åringen gjorde 22 poeng (14+8) på ni kamper for Tunet sist sesong, og har vært en av nøkkelspillerne for klubben de seneste sesongene. Foruten flere NM- og seriegull både på aldersbestemt og seniornivå, har hun også fem U19-landskamper på merittlisten der det blitt fem poeng (4+1)