Drama i Mjøndalshallen om den siste semifinaleplassen

Det ble akkurat så dramatisk som man kunne tippet på forhånd, da Nor 92 og Sveiva kjempet om den siste plassen i semifinale-spillet i NM.

Didrik Grøstad sendte hjemmelaget Nor 92 opp i ledelsen etter tre minutter, men to kjappe scoringer av Sindre Bjerknes sørget for at kampen var snudd halvveis i den første perioden. Mathias Gram Larsen utlignet etter kvarteret, og lagene gikk til pause med uavgjort 2-2 på tavlen.

En åpen og underholdende midtperiode ender målløst, men begge lag skaper en del i Mjøndalshallen, men uten at det blir tellende resultat. Det betyr at også etter to perioder av den femte og avgjørende kvartfinalen er det uavgjort.

Den tredje perioden er tre minutter gammel da Joakim Ngyuen går forover, og finner Christoffer Liljedahl, og veteranen scorer sikkert og gir gjestene Sveiva ledelsen. Perioden er litt over halvveis da Nor 92 får frislag ved benken til Sveiva, og da kan Philip Kämpe banke inn 3-3, til store protester fra gjestene. Sveiva har en enorm mulighet helt på tampen, men det ender uavgjort og det blir ti minutters spilleforlengelse.

I spillleforlengelsen ordner Brage Harby 4-3 i det femte minutt, og sender Sveiva videre til semifinale. KAMPFAKTA

Det betyr at Tunet, Greåker, Slevik og Sveiva er klare for videre spill i NM. Tunet skal nå velge sin motstander i semifinale.