Det ble en thriller i Stavanger i ettermiddag da vestlendingene fikk besøk av Gjelleråsen. Foto: Børge Andreassen

Det svinget i ville vesten

Det ble målfest i et svingete oppgjør på vestlandet i ettermiddag.

Det ble et svingete oppgjør da Gjelleråsen besøkte Stavanger. De 91 fremmøtte fikk se gjestene gå opp i tomålsledelse i den første perioden.

I midtperioden var det hjemmelaget som var i siget, og tre scoringer sørget for ledelse etter to spilte perioder.

Stavanger økte sin ledelse halvveis inn i den tredje perioden, og gjestene tok timeout. Det så ut å hjelpe for i løpet av ti sekunder var det både redusert og utlignet. Stina Lima Monsen sendte hjemmelaget opp i ledelsen igjen, men scoringer fra Linda Adolphson og Moa Bernvid fullførte gjestenes snuoperasjon, der Gjelleråsen kunne innkassere tre poeng etter 6-5 seier. KAMPFAKTA