Andreas Grønli har gjort sakene sine bra i klassiske Warberg og har nå forlenget kontrakten. Foto: Gunnar Hoffsten

Backtalentet forlenger med den hardsatsende svenske klubben

Andreas Grønli trives godt i Sverige og Varberg, og har skrevet under ny kontrakt med den klassiske klubben Warberg.


Andreas Grønli forlenger kontrakten med den klassiske svenske klubben Warberg, som huserer i allsvenskan, det nest øverste nivået i nabolandet. Han er godt fornøyd med å forlenget kontrakten og er halvveis inne i sin andre sesong i klubben sør for Göteborg.
– Jeg er veldig glad for å ha forlenget kontrakten med Warberg. Vi har har en bra gruppe som har vært inkluderende siden jeg kom, og en gruppe som jeg derfor fortsatt vil være en del av. Resultatet forrige sesong er vi ikke fornøyde med, og derfor vil jeg være med å bidra til at vi forhåpentligvis tar steget opp i år. Jeg har hatt en fin utvikling både som spiller og menneske, og trives veldig bra, så derfor var det veldig enkelt å forlenge min kontrakt med Warberg, sier Grønli i et intervju på klubbens hjemmeside. 

Lagets manager Johan Astbrant har en lang fartstid som trener i SSL og skryter av nordmannen. 
– Grønli har helt rett attityde til idretten sin, og derfor føles det skikkelig bra å få fortsette å jobb med han. Man kan beskrive det slik at han vinner hverdagen, og med det mener jeg at han er meget nøye, og vil hver eneste dag utvikles og bli en bedre spiller. 

Grønli har tross at han bare er 19 år spilte to VM-turneringer for Norge.  Warberg har et sterkt ønske om en snarlig retur til verdens beste liga SSL.