Martin Lilleby avgjorde kampen mot Slevik i kveld, her fra lagenes møte tidligere i sesongen. Foto: Kent Henriksen

Avgjorde kampen i spilleforlengelse

Greåker fikk det tøffere enn ventet mot Slevik i Gressvikhallen, først etter spilleforlengelse kunne sarpingene juble for seier.

Det var jevnt da Slevik fikk besøk av Greåker. Johan Åhlberg ga Slevik ledelsen etter 12 minutter, og Greåker utlignet på et selvmål med et par minutter igjen av perioden.

I midtperioden ga Lars Erik Torp gjestene ledelsen, og flere scoringer ble det ikke i den andre perioden.

Gatis Akulovs utlignet allerede etter 43 sekunder av den tredje perioden, og Eskil Gagnås sendte hjemmelaget til himmels etter syv minutter. Gleden ble kortvarig for Torp utlignet drøye minuttet etter. Det ble en nervepirrende avslutting på den tredje perioden, men flere mål ble det ikke og kampen gikk til spilleforlengelse.

I spilleforlengelsen var det jevnt men sjansefattig. Greåker har en kjempemulighet halvveis, men Marius Stiansen redder mesterlig da Martin Lilleby fyrer av. Men revansjen kommer etter åtte minutter da Greåker kjører en blåkopi av angrepet, og denne gang setter Lilleby ballen forbi Stiansen og tar ledelsen med 2-0 i kamper. KAMPFAKTA