Maja Brodin er klar for Stavanger, her etter scoring mot Kalmarsund i SSL. Foto: Petter Alexandersen

–⁠ Wow, hvilken signering!

Stavanger mistet Årets spiller Rebecka Åblad til Lund tidligere i måneden, nå er det klart at erstatteren blir en kanonsignering fra verdens beste liga.


Stavanger mistet sin store stjerne Rebecka Åblad, som signert for Lund tidligere i måneden. Nå er det klart at erstatteren kommer fra SSL og Sirus, da Maja Brodin signert en toårskontrakt for vestlendingene. En meget spennende signering for lagets nye trener Robert Jensen som gleder seg til å se Brodin i aksjon.
– Wow, hvilken signering ikke bare for i Stavanger, men for hele eliteserien. Her snakker vi om en spiller som levert over mange år i SSL, og ikke minst så er hun i sin beste alder. Jeg har i løpet av mine år i norsk eliteserie signert mange gode spillere, dette her er uten tvil den beste. Gleder meg til og se henne terrorisere seriens venstrebekker, sier Jensen til Innebandyavisen.

Foto: Stavanger

26-åringen har spilt ni sesonger i SSL for Sirius, FBC Uppsala og KAIS Mora. Foruten spill i Sirius har hun vært lagvenninne med Tone Einstulen, og spilt med KAIS Mora som vant både seriegull og SM-gull i 2015. Brodin gjorde 13 poeng (8+5) på 25 kamper i SSL sist sesong og blir en meget god forsterkning for vestlendingene som endte på en overraskende tredjeplass i eliteserien.