Stein Morten Johansen har hamret inn mål på bestilling denne sesongen, kan han notere seg i målprotokollen mot serieleder Tunet i kveld? Foto: Kent Henriksen

Viktige poeng på spill i dagens kamper

Viktige poeng på spill i ettermiddag i eliteserien for menn, der Fredrikstad jakter fornyet kontrakt og Sandnes jakter på en historisk medalje.

Nor 92-Sandnes
14.00 Mjøndalshallen

SE KAMPEN / LIVE

Selv om sluttspillplassen i praksis er klar er Nor 92 fortsatt på jakt etter poengene som sikrer den til hundre prosent. Sandnes på sin side har mulighet å sikre seg en medalje i årets sesong, og det ville blitt en historisk begivenhet. Gjestene får tåle å være favoritter, men hjemmelaget vet å bite i fra seg. 

Coolbet odds: Nor 92 4.60 uavgjort 6.75 Sandnes 1.40

Ole Mossin Olesen kan bli andre spiller i historien som når tusen poeng i eliteserien i kveld. Foto: Kent Henriksen

Fredrikstad-Tunet
17.00 Rolvsøyhallen 

SE KAMPEN / LIVE

Fredrikstad har overrasket stort på slutten av sesongen, og det som så ut å bli et klart nedrykk er plutselig helt åpent igjen. Vi tror nok de suverene serielederne blir en alt for stor oppgave, med en milepæl-jagende Ole Mossin Olesen på banen. Tunet-legenden kan nå 1000 poeng i eliteserien med tre poeng i dagens kamp. Hjemmelaget kommer garantert kjempe med nebber og klør for poeng, men spørs om det holder mot storfavorittene?

Coolbet odds: ikke publisert

Les mer om:

Før kampen
Saken fortsetter under annonsen.