Martin Isnes Kvisvik her i aksjon i lokaloppgjøret mot Sarpsborg sist høst. Foto: Kent Henriksen

Viktige brikker i Greåkers forsvar forlenger

Greåker har forlenget kontraktene med en haug spillere i det siste, og nylig ble bland annet de nye kontraktene til to backstjerner signert.


Landslagsback Martin Isnes Kvisvik og Michael Helgesen har satt signaturen på hver sin ny treårskontrakt. Helgesen ble hentet fra Sarpsborg og har blitt en nøkkelspiller i forsvarsrekkende, med kjappe bein og et fryktet dragskudd, som garantert er bland eliteseriens hardeste. Isnes Kvisvik har vært lagets største stjerne på backplass i en årrekke og landslagsspilleren som har spilt tre VM-turneringer for Norge har vært på blokken til andre klubber siden han slo igjennom. Nå er det imidlertid klart at det blir tre nye sesonger i Greåkers drakt for Isnes Kvisvik.

Michael Helgesen har forlenget sin kontrakt med Greåker. Foto: Kent Henriksen

Sist sesong ble det fem poeng (1+4) for Helgesen, og Isnes Kvisvik hadde flest poeng av forsvarsspillerne med 14 poeng (5+9), der begge står bokført med 12 kamper. Greåker endte på andreplass på tabellen etter Tunet. Jonas Bøckmann har også signert nytt treårskontrakt med klubben som han returnerte til sist sesong etter en kort utflukt til naboklubbene Sarpsborg og Fredrikstad. Ungguttene Kristian Brevik, Niklas Norheim, Sebastian Holmen, Wilmer Anderzon, Liam Ranum Edvardsen og Pontus Anderzon har også signert nye kontrakter med Greåker. 

Greåker har mistet flere spillere under våren etter at Andreas Grønli og Sander Fauskanger er klare for Warberg, Fredrik Gjødalstuen vender tilbake til Sarpsborg, Anders Sahlin (som var på utlån i Sarpsborg sist sesong og Sondre Haglund er klare for Slevik og Kristoffer Bakke har fått Nor 92 som ny klubbadresse.