Det ble tre poeng på vestlandet for Sveiva i dagens oppgjør mot Stavanger. Foto: Børge Andreassen

Viktig seier for Sveiva over nykommerne

Sveiva tok en blytung trepoenger og klatret nærmere Monolitten etter dagens seier over Stavanger.

Anført av tremålsscorer Bertine Aas Hansen ble det tre poeng for Sveiva da de besøkte Stavanger i ettermiddag. Stovner-jentene avgjorde kampen allerede i den første perioden og ledet 5-0 til den første pausen.

Jentene fra hovedstaden fortsatte å pøse inn mål i midtperioden, og da lagene gikk i garderoben etter to perioder sto det 9-1 til Sveiva.

I den tredje perioden slakket gjestene på tempoet og hjemmelaget fikk inn noen reduseringer, men kunne ikke forhindre stortap. Seierssifrene skrevs til slutt til 12-4 og Sveiva kunne med det befeste femteplassen på tabellen og krympe luken opp til Monolitten til fire poeng, dog med to kamper mer spilt. KAMPFAKTA