Nykommerne Østensjø kjempet så godt de kunne mot Gjelleråsen i går kveld, men det var nittedølingene som stakk av med poengene. Foto: Petter Alexandersen

Viktig i seier i jakten på bronsen

Gjelleråsen kom best i gang mot nykommer Østensjø, i gårsdagens kveldskamp i eliteserien for kvinner.

70 tilskuere fikk se Gjelleråsen ta ledelsen allerede etter 50 sekunder i oppgjøret mot nykommer Østensjø. Madeleine Tinholt med scoringen, og dominansen fra hjemmelaget var stor i starten. Moa Bernvid økte til 2-0 etter åtte minutter, og allerede etter 11 minutter så seg gjestene seg nødt å ta timeout. Det var til hjelp for noen minutter etter kunne Emilie Broch Eliassen redusere til 2-1. Da gjestene fikk overtall kontret Mari Kristiansen inn 3-1 med en spiller mindre på banen, noe som også ble pauseresultat i Lihallen.

Det var en del tøffe dueller i oppgjøret mellom Gjelleråsen og Østensjø.  Foto: Petter Alexandersen

I den andre perioden fortsatte presset fra hjemmelaget, men det var Østensjø som kunne redusere til 3-2, etter drøye kvarteret spilt på et straffeslag. Gjelleråsens overtak ga til slutt tellende resultat også i midtperioden, nok en gang var det Moa Bernvid som overlistet Julie Sundar Rostad, og 4-2 ble kassert inn med 18 sekunder igjen av perioden, og hjemmelaget kunne fortjent gå til pause med tomålsledelse etter to perioder.

Gjelleråsen kunne juble for tre poeng etter gårsdagens kamp. Foto: Petter Alexandersen

Østensjø klarte aldri å heve seg nok til at det skulle bli skikkelig spennende i den tredje perioden, selv om nykommerne kjempet og slet for alt de var verdt. Gjelleråsen hadde ikke råd å avgi poeng i medaljejakten, og da Caroline Hicks Johnsen lurte ballen i mål etter 11 minutter var saken klar. Poengene ble igjen i Nittedal og seier over nykommerne. KAMPFAKTA