Pål Kristian Antonsen og Sarpsborg gleder seg til ny sesong, her under treningskamp mot Monolitten i sommer. Foto: Kent Henriksen

– Vi har trent bra i sommer

Hovedtrener Pål Kristian Antonsen og Sarpsborg ser lyst på fremtiden, med flere interessante navn i troppen og en gryende form.


Sarpsborg imponerte under sin treningskamp før årets sesong for et par uker siden, men med en ung tropp kan det fort svinge litt i prestasjonene understreker lagets hovedtrener Pål Kristian Antonsen.
– Vi vil fortsatt komme til å variere i prestasjonene med vårt unge mannskap. Klarer vi å stabilisere prestasjonene, får trent godt og holder oss skade og sykdomsfrie kan det bli flere morsomme kamper og flere poeng i sesongen som kommer. Vi viste i treningskampen mot Monolitten hva vi er i stand til å kunne utrette med fullt mannskap og fullklaff. Samtidig som vi har veldig trua på at god trivsel og godt samhold vil være med å gjøre oss bedre på banen og bedre rusta hvis det butter litt, sier Antonsen til Innebandyavisen. 

Han gleder seg over to nye lag i eliteserien kommende sesong.
– Det skal bli morsomt med to nye bekjentskaper i form av Østensjø og Stavanger. Vi vet ikke så mye om de, annet enn at det er bra for innebandyen at det er flere og nye lag som tar steget opp, og at de kommer fra andre steder enn bare fra Østlandet, det blir spennende.

Det gror godt i Sarpsborg og flere unge spillere på vei opp. Foto: Kent Henriksen

Sarpsborgs hovedtrener er fornøyd med lagets jobb under sommertreningen.
– Vi har trent bra i sommer. Vi har hatt bra oppmøte og trøkk. Er veldig imponert over jentene og særlig de yngste som har respondert veldig bra på noe økt mengde og intensitet. Vi har trent mer og mer effektivt, og mer innebandy-relatert fysisk trening. Det har dreid seg mye om kondisjon med mål om å stå kampene helt ut. Og så har vi ønsket å få bygd på oss litt muskler for å stå opp litt bedre og for å bli litt «vondere» å møte. Det mener vi at vi allerede kan se litt resultater av, parallelt med teknisk trening med mye kølle og ball når vi kom inn i hallen etter ferien. 

Fortsatt utvikling av talentene man fått frem er sesongens store mål, selv om de selvfølgelig ønsker å sanke mest mulig poeng i eliteserien også.
– Målet for sesongen er at vi skal ta steg og utvikle oss hele veien, både som lag og som enkeltspillere. Det kombinert med god lagmoral, trivsel og godt samhold skal gjøre at vi får en morsom sesong og kan skape litt liv og røre i kampene vi spiller. Så får vi eller dere telle opp til slutt, sier han med et smil.