– Vi gleder oss veldig til å vise frem norsk innebandy

TV 2 gleder seg til å få innebandy på programmet, og nå er det også klart hvem som skal kommentere kampene fra Apalløkkahallen fredag.


TV 2 er på plass da Tunet og Sveiva barker sammen i Apalløkkahallen, både i eliteserien for menn og kvinner fredag kveld. En merkedag for norsk innebandy, og prosjektleder i TV 2 Sporten, Remi André Taule gleder seg til sendestart fredag, men også hva som komme skal der innebandy kommer å få vist seg godt frem for TV-seerne under denne sesongen.
– Vi gleder oss veldig til å vise frem norsk innebandy til våre seere. Denne sesongen skal vi etter planen sende sesongåpningen, VM for begge kjønn og NM-finalene. Det blir en god start på et langsiktig samarbeid, sier han til Innebandyavisen. 

Taule forteller at det er Steffen Hansen og Magnus Skulstad som står for kommenteringen under fredagen. Hansen kommenterer hockeykamper for TV 2 Sporten, og Skulstad er som de fleste kjenner til landslagssjef for U19 kvinner, og jobber til daglig som utviklingskonsulent på Innlandet. I tillegg skal Synnøve Malt lede sesongstarten fra indre bane, med intervjuer, reaksjoner før, under og etter serieåpningen. 

Det er TV 2 sportens samarbeidspartner NEP som produserer sendingene, som starter fredag klokken 17.45 på TV 2 Sport 1 og TV 2 Play. Du kan bestille billetter om du vil se kampen på plass her