Vestlendingene tok sesongens første poeng

Det ble seier for Stavanger etter straffer mot Gjelleråsen, og sesongens første poeng for vestlendingene.

Etter to målløse perioder sørget Madeleine Tinholt for at bortelaget Gjelleråsen tok ledelsen i Storhaughallen. Gleden ble kortvarig for Stina Andersson utlignet halvminuttet etter. Rebecka Åblad sendte vestlendingene opp i ledelse etter straffeslag med syv minutter igjen av kampen. Seieren klarte de ikke å ro i land for Helene Bwiza Karlstrøm utlignet med et par minutter igjen av kampen.

Da måtte det hele avgjøres på straffeslag, og der var det bare Andersson og Åblad som fant nettmaskene, for Gjelleråsen klarte ikke å overliste Anette Forsgren på fire forsøk, og ekstrapoenget blir igjen i Stavanger. Allerede i morgen møtes lagene igjen, og mulighet for revansje for nittedølingene. KAMPFAKTA

I dagens andre kamp vant Monolitten 7-3 over Østensjø. Hjemmelaget ledet 4-0 før Østensjø reduserte tre ganger og skapte spenning, men Monolitten scoret to kjappe mål rett etter og tok en solid seier. KAMPFAKTA