Verdensstjerner kommer til Norge i sommer

I sommer arrangerer en av Norges største stjerner innebandykamp for jenter for fjerde gang, dit tar hun har med seg flere verdensstjerner som instruktører.


10-11. juni inviterer Rikke IngebrigtsliHansen alle jenter født 2008 til 2011 til innebandycamp i Høyenhallen. Det er fjerde gang campen arrangeres, og i år har hun fått med seg tre verdensstjerner over grensa til Norge. 

En av verdens beste backer Moa Andersson tar turen. 22-åringen har allerede et VM-gull på merittlisten og vært fast inventar på det svenske landslaget de siste årene. Enormt god defensivt og i en mot en situasjoner, rask som få. Nå skal hun lære ut sine kunster i Norge.  

Verdens beste keeper tar også turen. Lara Heini har i flere år vært øverst på lista av keepere når verdens beste spillere blir kåret. Hun har tre VM bak seg for det sveitsiske landslaget og x-antall medaljer i bagasjen fra VM, SM og SSL. På 18 VM-kamper har hun en redningsprosent på 83,75%. 
Rikke Ingebrigtsli Hansen skal i sommer i gang med sin camp for fjerde gang. Foto: Kent Henriksen

Amanda Berggren er tilbake igjen etter en kneskade. 25-åringen vant i likhet med de tre andre den svenske cupen nylig og har U19 landskamper for Sverige tilbake i 2016 og 2017, og har alltid levert mye poeng i SSL. 

Rikke håper å bidra til at jenter spiller lengst mulig når hun arrangerer campen.
– Hovedfokuset er å bidra til at vi beholder fler jenter lengst mulig. Jeg håper campen min vil gi inspirasjon til alle norske innebandyjenter der ute, uansett alder, skriver hun på campens hjemmeside. 

Vi anbefaler alle jenter og melde seg på, påmelding og mer informasjon finner man her