Unggutten storspilte mot gamleklubben

Steffen Riisa storspilte mot Tunet og så til at Harstad frustrerte topplaget.

Tunet hadde store problemer innledningsvis å få hull på Harstad i dagens oppgjør. Etter å ha vunnet skuddstatistikken 12-5 i den første perioden måtte de innse at det var målløst etter tyve minutter. Ni sekunder ut i den andre perioden overlistet Ole Mossin Olesen den storspillende Steffen Riisa. Harstads målvakt med bakgrunn hos gjestene reddet 23 av 29 skudd i kampen, men kunne ikke stoppe nordlendingene fra tap. Tunet vant til slutt 6-3 men fikk god motstand av Harstad-væringene. Med seieren er Tunet fortsatt poenget bak Slevik som også vant tidligere i dag. KAMPFAKTA

Sliter etter suksess-sesongen
I Kringsjåhallen måtte Nor 92 innse at de ikke får det til å stemme helt om dagen. I dag ble det uavgjort mot Akerselva etter at begge lag scoret et par ganger hver, det siste av Nor 92s Sebastian Blid med halvannet minutt igjen. Kampen måtte avgjøres på straffeslag, og der var Akerselva sterkest. KAMPFAKTA