Foto: Petter Alexandersen

Ull/Kisa trakk laget - U19-aktuell spiller tilbake i eliteserien

Ull/Kisa valgte å trekke laget etter en sesong i eliteserien, og flere av lagets stjerner er nå på vei til andre klubber.


Det har vært en stille sommer når det kommer til overganger hos Nittedalsklubben, men i dag ble det klart at Gjelleråsen henter U19-aktuelle Martine Andresen i fra Ull/Kisa på dobbel representasjonsrett. Andresen har vært tatt ut på samtlige landslagssamlinger for U19-kullet som har VM i finske Lahti 8. til 12. mai neste år. Andresen spilte samtlige 21 kamper i eliteserien forrige sesong for Ull/Kisa som i år frivillig har trukket seg ned til første divisjon. På 21 kamper ble det ingen poeng på den hardtarbeidende centeren. 

Fra tidligere har Gjelleråsen hentet Nora Elgin Engström fra Tunet og Amalie Hosking Johnsen fra Nittedal. Klubben har re-signert Nora Milly Bangsund, Ingvild Meyer Sørflaten, Mari Kristiansen, Josefine Hermansen, Emilie Sollie-Johansen, Helene Karlstrøm, Caroline Hicks Johnsen, Yvonne Widerøe og Ingrid Hoem. Ut forsvinner Sirill Sørensen som har lagt opp og Lilly Heier som er klar for Backadalen i Sverige, og Mathea Linna som er på utlån til Stavanger under militærtjenesten sin.