Foto: Kent Henriksen

Ull/Kisa debuterer i eliteserien i kveld

Det spilles fire kamper i eliteserien for menn i ettermiddag og kveld, og for første gangen skal Ull/Kisa i aksjon når de møter Harstad.


Tunet-Narvik
13.00 Høyenhallen

SE KAMPEN / LIVE

Narvik tok sitt første poeng i eliteserien i går, og det er spørs hvor mye krefter det er igjen etter gårsdagens thriller. Tunet på sin side hadde det lekende lett mot Gjelleråsen, og har scoret nesten femten mål i snitt i sine to innledende kamper. Vi tror nok nykommerne får det uhyggelig tøft mot de regjerende mesterne i dagens kamp. 

Coolbet odds: ikke publisert

Greåker-Sveiva
16.00 Tindlundhallen

SE KAMPEN / LIVE

Reprise på semifinalen i NM sist sesong, men det er et desimert Oslo-lag som kommer til dagens oppgjør. Gjestene har slitt med rekrutteringen og har en syltynn tropp som tapte i serieåpningen mot Nor 92. Hjemmelaget slo Slevik i sin første seriekamp, uten at de klarte å imponere skikkelig. Hjemmelaget får tåle favorittstempelet i dagens kamp og bør innkassere tre poeng. 

Coolbet odds: Greåker 1.17 uavgjort 11.00 Sveiva 7.70

Nor 92-Sarpsborg
17.00 Mjøndalshallen

SE KAMPEN / LIVE
 
Nor 92 tok en sterk seier på bortebane i serieåpningen, og nå venter et av de ventede topplagene i kveldens kamp i Mjøndalshallen. Gjestene vant også de sin første seriekamp og det pleier å bli interessante oppgjør lagene i mellom. Regn med tøffe dueller, herlige kombinasjoner og kamp til siste fløyte. 

Coolbet odds: ikke publisert

Ull/Kisa-Harstad
17.00 Jessheim flerbrukshall

SE KAMPEN / LIVE

Endelig skal nykommer Ull/Kisa i ilden og det er knyttet stor spenning til dagens kamp, der Harstad kommer på besøk. Gjestene har startet sesongen bra og var ytterst nære full pott i går, men måtte ta til takke med «bare» to poeng, og vil med seier i dag garantert være godt fornøyde med poengfangsten så langt i sesongen. Hjemmelaget har imponert under forsesongen og det blir spennende å se hva nykommerne får til i ettermiddag. Kan det bli seier i første eliteseriekamp for Ull/Kisa?

Coolbet odds: Ull/Kisa 2.80 uavgjort 6.50 Harstad 1.77