Foto: Petter Alexandersen

U19-landslagsmeritert spiller klar for Stavanger

U19-landslagsmeriterte Mathea Linna bytter ut Gjelleråsen med Stavanger kommende sesong.


Mathea Linna gjennomfører dette året førstegangstjeneste i Stavanger og har derfor valgt å bytte ut Gjelleråsen med Stavanger kommende sesong. Ungjenta som representerte Norge i det seneste U19-verdensmesterskapet i Katowice i september i fjor,står bokført med syv landskamper på U19-nivå (1+1) og gjorde tre poeng på 14 kamper for Gjelleråsen sist sesong.  

Stavangers nye trener Robert Jensen har fulgt Linna en stund, og har også prøvd å hente henne tidligere.
- Mathea er tross sin unge alder en spiller som har spilt lenge i eliteserien og fått en del rutine. En spiller som er meget god med ballen og vill tilføre oss mye i det etablerte spillet med sine gode pasninger og overblikk. Hun er en spillertype jeg har stor sans for og er overbevist hun passer fint inn i min tankegang. Skal sies att jeg prøvde hente til Monolitten for ett par år siden uten hell, så att vi nå skal jobbe sammen i Stavanger ser jeg virkelige frem mot, sier han til Innebandyavisen.

Stavanger som har mistet årets spiller i eliteserien Rebecka Åblad til Lund i SSL, har tidligere hentet inn Maja Brodin fra Sirius og Alva Holm fra Falun sitt utviklingslag.