Siste
Bilder fra søndagens treningskamp i Høyenhall mellom Tunet og Pixbo Akademi Foto:Petter Alexandersen

Tunet viste styrke mot Pixbo

Søndag tok Tunet i mot Pixbo i Høyenhallen og hjemmelaget viste stigende form fram mot seriestart.

Søndag var det duket for Tunet mot Pixbo Akademi for andre gang denne helgen. Lørdagens oppgjør vant Tunet 3-2 etter å ha snudd 0-2 til seier i den siste perioden. Hovslätt som Tunet møtte på fredag slo i går Gjelleråsen 4-1 i Mjøndalshallen.

Kampen starter jevnt og etter førsteperiode har vi 1-1. Tunets scoring kom fra Moa Bernvid sin kølle. Bernvid som denne uken signerte ny kontrakt med Manglerud-laget.
Pixbo kunne juble etter en litt heldig 1-1 scoring. Foto:Petter Alexandersen

Tunet tar så over matchen de neste tretti minuttene. Moa Bernvid sørger for 2-1, Tuva Aube Heines fikser 3-1, Sarah Smith Lunde setter hjemmelaget sin fjerde scoring før Sofie Trandum Terjesen sørger for at vi har 5-1 etter to perioder.

Pixbo reduserer til 5-2 i den siste perioden før Sarah Smith Lunde setter 6-2 i åpent mål. Matchen siste scoring sørger Jennifer Lundgren for når også hun setter ballen kaldt og rolig i det tomme målet.

Jennifer Lundgren scoret sitt første mål for sin nye klubb når hun sørger for 7-2 seier. Foto:Petter Alexandersen

Tunet vinner 7-2 og avslutter helgens tre treningskamper med en solid seier.