Tunet herjet med Gjelleråsen

Det ble alt annet enn spennende da Tunet tok imot Gjelleråsen lørdag ettermiddag.

Filip Rönnkvist satt kampens første mål 4:15 ut i kampen, før Lukas-Joaquin Mondaca Haugen, Simen Jansen og Philip Nathaniel Laasonen sørget for at det sto 4-0 etter første periode.

Etter hvilen reduserte Eivind Hoem for Gjelleråsen, men Laasonen, Johannes Bøhn, Rönnkvist scoret hvert sitt for Tunet som dermed kunne gå inn i den siste perioden med en 7-1-ledelse.

Thomas Hildre Hartvig scoret gjestenes andre mål to minutter ut i den tredje perioden, før Bøhn satt inn 8-2 et noen minutter senere. Tunets Ole Mossin Mohn Olesen, Erlend Søfting Vestby og Jesper Hasselstrøm scoret hvert sitt mot slutten av kampen og dermed endte det med hele 11-2 til Tunet.

Erlend Søfting Vestby ble Tunets beste spiller, mens Simon Wiström ble kåret til Gjelleråsens beste.