Det ble knalltøff motstand for Tunet når Lockerud hadde tatt veien til Oslo.

Søndag fikk Tunet storfint besøk i Høyenhall når Lockerud hadde tatt veien fra Mariestad ens ærend for en treningskamp. Lockerud rykket ned fra verdens beste liga sist sesong med Sofie Kristiansen, Eline Dagestad og Julie Gidske i stallen.

Tunets nye svenske Amanda Holmberg Ekefjord smilte før debuten i Høyenhall. Foto:Petter Alexandersen

Tunet stilte uten Sofie Kristiansen, Jennifer Lundgren og Hedda Pjaaka i dagens kamp.

Kampen starter jevnt og det er 1-1 etter den første perioden. Tunets utligning kommer etter et meget fint angrep der Frida Hatlem Lindström starter med å spille seg ut av press før angrepet avsluttes med en fin pasning til Sarah Smith Lunde som rolig runder keeper før hun setter den. Lockerud tar over mer og mer etter utover i den andre perioden og det er spesielt førsterekka til bortelaget som imponerer. Til slutt vinner Lockerud treningskampen 12-3.

Tunets andre scoring er et meget fint skudd av Emilie Sundnes og den siste scoringen kommer etter et langt pass opp til Jenny Aas Borgersen som etter et meget fint mottak spiller Helene Nordseth på tvers som enkelt setter den nede i hjørnet.

12 scoringer ble det for Lockerud i Høyenhall. Foto:Petter Alexandersen

Ellers fortjener dommerne Håvard Pedersen og Jon Åge Meller ros. Dømmer meget bra og har en herlig linje som ga god flyt i kampen.