Det ble som ventet tøft da Sveiva fikk besøk av erkerival Tunet. Foto: Kent Henriksen

Tunet befestet sin serieledelse med seier over erkerivalen

Tunet er suverene serieledere i eliteserien for kvinner. I kveld befestet Manglerud-jentene sin serieledelse etter 8-2 seier over erkerival Sveiva.

Det var ungjentene som ført an i kveldens oppgjør mellom erkerivalene, og Eva Skaslien scoret de to første målene. Frida Hatlem Lindström og Caroline Bjercke ble også tomålsscorere i storseieren der også Sarah Smith Lunde og Kamilla Blekkan fant nettmaskene for gjestene.

Sveivas scoret først da Tunet hadde funnet nettet fem ganger, da de tvang frem et selvmål med et par minutter igjen av midtperioden.

Det var aldri noe snakk om saken i kveldens oppgjør, og Tunet ble et nummer for store foran de 40 tilskuerne i Rommenhallen. Sanna Flateby scoret kampen siste mål da hun reduserte minuttet før slutt og fastsatte sluttresultatet i Tunets 8-2 seier i kveldens oppgjør. KAMPFAKTA