Kamilla Blekkan var en av flere tomålsscorere på hjemmelaget i kveld. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no

Trå start men så løsnet det for Tunet

Tunet vant som ventet stort mot Sarpsborg i kveldens oppgjør i eliteserien for kvinner, men det var ikke uten at det startet litt trått.

Kjersti Støa brukte 40 sekunder på å score mot gamle lagvenninner, og ga Sarpsborg ledelsen mot storfavoritter Tunet. Hjemmelaget lot seg ikke stresse og hentet inn gjestenes ledelse og rykket forbi i målprotokollen. En redusering før pause gjorde at Tunet kunne gå til garderoben med 5-2 ledelse.

I den andre perioden holdt gjestene ut halvveis før det raknet. Tunet malte på og da de endelig fikk hull på byllen ramlet det inn fem nye scoringer i Sarpsborg mål før hvilen. 10-2 og kampen var punktert.

Den tredje perioden ble de andre like. Hjemmelaget dominerte spillet og skapte sjanser, men sarpingene kjempet hardt for å holde unna overmakten. 16-2 endte det til slutt, og kunne juble for tre poeng. Frida Hatlem Lindström ble kåret til hjemmelagets beste spiller, ungjenta scoret to og la opp til et av målene i storseieren. KAMPFAKTA