Toppkampen utsatt!

Toppkampen mellom Monolitten og Tunet er utsatt, da en nærkontakt til spillere i Monolitten har fått påvist smitte av korona-viruset.


Med bare en drøy time igjen til dagens toppkamp, ble det besluttet at kampen utsettes. En nærkontakt til spillere i Monolitten er smittet av Covid-19 og det ble besluttet at kampen utsettes for å unngå at flere spillere og dagens motstandere må i karantene. Det er andre gangen denne uken en kamp utsettes grunnet Covid-19.
– Bakgrunnen for utsettelsen er at tre av spillerne på Monolitten bor i et kollektiv i sammen med en som i dag klokken 14.30 fikk påvist positiv covid-19 test. Forbundet fikk beskjed om dette umiddelbart, og det fikk også lagene og dommerne som allerede var samlet i Skøyenhallen til kamp klokken 16.00. Det er avdekket at de tre spillerne deltok på trening med Monolitten torsdag kveld, uvitende om at de også kan være smittet. Ut over dette er det et uoversiktlig hendelsesforløp, som skaper stor usikkerhet knyttet til eventuell smitte i troppen til Monolitten. Forbundet gikk i dialog med lagene og dommerne, og kampen ble bestemt utsatt som følge av den store usikkerheten og risikoen for eventuell smitte videre til andre lag i eliteserien, skriver NBF på sine nettsider.