Gjelleråsen slapp med skrekken da Harstad kom på besøk og vant med 6-5. Foto: Tor Anders Dalland

Tok tre viktige poeng i jakten på sluttspill

Det ble jevnt og spennende i Lihallen da Gjelleråsen fikk besøk av Harstad.

Kjetil Bratland og Colin Christopher Oustad sørget for tomålsledelse etter den første perioden for Gjelleråsen, som så ut å ha god kontroll på dagens oppgjør mot Harstad.

Toms Kirmuzs scoret to ganger for Harstad mot Gjelleråsen. Foto: Tor Anders Dalland

Harstadværingene ville det annerledes og fem minutter ut i andre periode fant Daniel Palmer nettmaskene. Jonas Neskvern ordnet 3-1 for hjemmelaget da lagene var litt over halvspilt, men Mika Heikurainens 3-2 scoring drøye minuttet etter så til at den tredje perioden ville bli spennende.

Kjetil Bratland scoret to ganger da Gjelleråsen slo Harstad. Foto: Tor Anders Dalland

Nettopp det ble den også. For perioden var bare 28 sekunder gammel da Palmer med sitt andre mål for dagen ordnet 3-3. Gleden ble kortvarig for Bratland satte 4-3 minuttet etter. Så satte Gjelleråsens Mikael Broms 5-3, men Toms Kirmuzs reduserte kjapt til 5-4. Så kunne Alexander Stein Njøs sende hjemmelaget opp i tomålsledelse, men igjen reduserte Kirmuzs, og med 6-5 på tavlen var det nerve. Hjemmelaget beholdt roen og etterhvert også de tre poengene, og tok en viktig seier i jakt på sluttspillplass. KAMPFAKTA