Simon Wiström scoret to av målene i dagens seier for Gjelleråsen. Foto: Tor Anders Dalland

Tok sin andre strake seier for sesongen

Gjelleråsen åpnet dagens oppgjør mot Nor 92 eventyrlig, men gjestene jobbet seg sakte men sikkert inn i kampen.

Gjelleråsen var effektive i Lihallen i den første perioden, og ledet med 5-1 foran fornøyde 181 tilskuere. Nor 92 jobbet seg sakte men sikkert inn i kampen igjen, og halvveis i kampen hadde de redusert to ganger og krympet hjemmelagets ledelse til to mål. En scoring hver før den siste pausen ga spenning foran den siste perioden.

Der scoret hjemmelaget først og med 7-4 så det meste avgjort ut, men med et par minutter igjen scoret gjestene 7-5, og det ga litt spenning på tampen, men Gjelleråsen holdt ut og kunne vinne og ta sin andre strake seier for sesongen. KAMPFAKTA