Gjelleråsen tok sine første historiske poeng mot Grei i eliteserien for kvinner da de scoret etter 59.59. Foto: Tor Anders Dalland

Tok poeng for første gang i sekund-drama

Gjelleråsen hadde aldri tatt poeng av Grei i eliteserien for kvinner, i dag skjedde det, men det var ikke helt uten dramatikk.


En scoring av Kajsa Liljefors og et selvmål sørget for tomålsledelse for Grei, i dagens kamp mot Gjelleråsen på bortebane. 

Gjelleråsen hadde aldri tatt poeng av Grei, selv om man har nærmet seg lokalrivalen i det siste. Men i kveld skulle det skje, men ikke helt uten at det ble skikkelig dramatisk. Moa Bernvid reduserte til 1-2 med syv minutter igjen av kampen, og da det bare var et(!) sekund igjen sørget Linda Adolphson for at nittedølingene kunne juble for sin første poeng mot Grei i eliteserien. 

Ikke nok med det, i straffekonkurransen bommet Grei på sine tre første og da Gjelleråsen satte tre mål tok de også ekstrapoenget og klatret opp på tredjeplass på tabellen. For Grei betyr det at man nok kan se langt etter å vippe Tunet av tronen i jakten på seriegull. KAMPFAKTA