Sveiva stakk av med de tre poengene i dagens lokaloppgjør i G16 elite. Foto: Kent Henriksen

Tøft og spennende lokaloppgjør i Rommenhallen

G16 elite sparket igang med et lokaloppgjør, der Sveiva klarte å karre seg til de tre poengene mot Gjelleråsen.

Det er liten tvil om at lokaloppgjørene mellom Sveiva og Gjelleråsen betyr litt ekstra, og da G16 elite sparket i gang i helgen kunne Sveiva stikke av med de tre poengene.

Gjelleråsen kom best igang og tok ledelsen i det niende minuttet, men det gikk ikke lange stunden før det var likt i målprotokollen. Stillingen sto seg til den første pausen i Rommenhallen.

De 50 fremmøtte fikk se et intenst og spennende oppgjør på formiddan, og i midtperioden kunne Theodor Holm Svensson og Even Parborg sende hjemmelaget opp i tomålsledelse. Med tre minutter igjen kom en redusering og blåste liv i poenghåpet for gjestene.

Det ble en svært spennende tredje periode der Gjelleråsen gjorde alt for å komme ajour på tavlen. Lagene kriget hardt om hver ball og kampen sto og vippet til helt på slutten, da Sveivas Holm Svensson kan score i åpent mål og fastsette sluttresultatet til 4-2. KAMPFAKTA