Sindre Bjerknes og Mikael Broms kan fort bli to profiler i kveldens oppgjør i Rommenhallen. Foto: Kent Henriksen

To utsatte kamper spilles i kveld

Det er duket for lokaloppgjør da Sveiva får besøk av Gjelleråsen i kveld, et oppgjør der det som regel smeller godt i duellene. I tillegg møter Tunet østfoldinger på hjemmebane.


Sveiva-Gjelleråsen
20.30 Rommenhallen

SE KAMPEN / LIVE

Lokaloppgjør da Sveiva får besøk av Gjelleråsen. Sveiva fikk juling mot erkerival Tunet, men hadde en solid snuoperasjon mot Akerselva i helgen. Nå venter Gjelleråsen som kommer til dagens oppgjør med tre strake tap. Det pleier å smelle bra i duellene mellom disse lagene, og her er det to lag som vil gjøre alt for å stikke av med poengene. Sveiva får tåle å være favoritter, men gjestene har vist at de blir å regne med denne sesongen. 

Coolbet odds: Sveiva 1.38 uavgjort 9.00 Gjelleråsen 4.10

Tunet-Sarpsborg
20.30 Høyenhallen

SE KAMPEN / LIVE

Tunet har full pott men trenger tre poeng for å henge med Sandnes som fått en liten luke, da de har spilt et par kamper flere. Sarpsborg vant i serieåpningen, men det ble bare et poeng mot Slevik fredag. Det har vært mange herlige oppgjør mellom disse lagene de seneste sesongene, men Tunet er favoritter i dagens oppgjør og vi forventer at de tar tre poeng, men kanskje kan gjestene gi dem skikkelig kamp om poengene?

Coolbet odds: Tunet 1.05 uavgjort 17.00 Sarpsborg 15.00