Rikke Ingebrigtsli Hansen hadde to assist i dagens kamp mot Endre i SSL. Foto: Petter Alexandersen

To poeng av Rikke mot Endre

Det ble seier for Rikke Ingebrigtsli Hansen og Pixbo i dagens oppgjør mot Endre.


Pixbo var klart best i den første perioden, og trykket Endre lavt og skapte mye sjanser. En god Frida Görtz holder gjestene inne i kampen, med flere gode redninger. Linnea Wilhelmsson og Eliska Krupnova ga hjemmelaget ledelsen, men Elin Roos reduserte før lagene gikk til pause. Rikke Ingebrigtsli Hansen assisterte ved Krupnovas mål. 

Frida Görtz var god for Endre i dagens kamp i SSL. Foto: Petter Alexandersen

I den andre perioden utlignet Malin Lindgren for Endre, men Ingebrigtsli Hansen fant Moa Andersson som banket ballen i krysset like etter, og med det sendte hun sendte Pixbo opp i ledelsen igjen. Pixbo går ned på folk og fikk med det litt bedre kontroll på kampen igjen. Scoringer fra Cajsa Elm og Emma Stenberg sørget for en solid ledelse før Ellen Berglund reduserte til 5-2 tre minutter før pause. 

Eliska Krupnova scoret to ganger for Pixbo i dagens kamp. Foto: Petter Alexandersen

Den tredje perioden var et par minutter gammel da Klara Loneberg økte til 6-3, og da Elm scoret på ny så det ut å bli tre poeng til hjemmelaget. Ellen Bäckstedt og Roos sørget for spenning Endre presset på og tok ut målvakten, men Krupnova kunne sette 8-5 og fastsette sluttresultatet for serielederne. Ingebrigtsli Hansen gjorde en god kamp for Pixbo med et par fine assister. En syk Line Trandum Terjesen ble hjemme og spilte ikke kampen for Endre. KAMPFAKTA

Se fyldig bildegalleri lengre ned i saken. 

Bildeserie