Christopher Aune Klungervik er klar for Greåker. Foto: Kent Henriksen

To landslagsmeriterte spillere klare for Greåker

Tidligere i dag ble det klart at Greåker henter en svensk mester, men få timer etter var også to landslagsmeriterte spillere offentliggjort av bulldoggene.


Christopher Aune Klungervik er tilbake i eliteserien etter en sesong i Sjetne, der klubben var nære opprykk til øverste nivå. Den landslagsmeriterte sisteskansen skal ta opp fighten med Markus Jelsnes som ble alvorlig skadet på jobb under sluttspillet. 

Marcus Andresen har signert for Greåker. Foto: Kent Henriksen

Greåker har også hentet Marcus Andresen fra forrige sesongs eliteserie-debutanter Ull/Kisa. Andresen var en del av U19-landslaget i VM sist måned, der det ble 8 poeng (5+3) på fem kamper. Unggutten var poengbest for nykommerne sist sesong med 35 poeng (21+14) på 22 kamper i eliteserien, og fem poeng (3+2) på tre kamper i sluttspillet. Hovedtrener Kenneth Skistad er selvfølgelig fornøyd med sine nye spillere. 
- Vi er strålende fornøyd med tingenes tilstand og føler oss svært godt rustet. Nå skal vi legge et solid fysisk grunnlag før vi trekker inn i hallen og begynner å terpe spillesystemer. Folk kan glede seg til å se et «nytt» Bulldogs neste sesong, slår Skistad fast i et intervju med lokalavisen Sarpsborg Arbeiderblad. 

Fra før har klubben hentet Imre Ødegård-Risbakken og Tobias Holm-Gabler i vår.