Ti strake for serielederen

Sveiva ga Greåker hard kamp om poengene i Rommenhallen lørdag, men serielederne vant igjen.

Det var gjestene fra Østfold som startet best da Patrick Strandbygaard Martinsen sørget for 0-1 i Rommenhallen. Vertene kom dog sterkt tilbake utover i den første perioden og etter to scoringer fra Sindre Romslo Bjerknes ledet Sveiva 2-1 etter de første 20 minuttene.

I midtperioden utlignet først Martinsen til 2-2, før Brage Harby sørget for at Sveiva igjen tok føringen. Like før pause fikset Sander Fauskanger 3-3-scoringen og en ny utligning.

I den siste perioden viste derimot Greåker muskler. Jesper Wiklund og Wilmer Erik Anderzon sørget for to raske scoringer i starten av perioden, før Martinsen satt sin tredje scoring for dagen. Sveiva kom seg ikke inn i kampen igjen og Greåker bare dro mer ifra. Sebastian Holmen og Sander Fauskanger scoret hvert sitt for gjestene, mens Sindre Romslo Bjerknes satt et trøstemål for Sveiva utover perioden.

Dermed endte det med 4-8 i Rommenhallen i det som var Greåker sin tiende strake seier. Dermed troner de fortsatt på tabelltoppen med 30 av 30 mulige poeng denne sesongen.

Sindre Romslo Bjerknes ble Sveivas beste, mens Patrick Strandbygaard Martinsen fikk prisen som Greåkers beste.