Det ble seier for Nor 92 etter en thriller i Mjøndalshallen mot Harstad. Foto: Glenn Selbo

Thriller da Nor 92 ordnet helgens andre seier

Det ble en thriller da Nor 92 fikk besøk av Harstad i Mjøndalshallen. 15 scoringer og dramatikk helt til siste sekund ble det mellom tabellnaboene.

Det var Nor 92 som gikk seirende ut av bataljen mot Harstad. 8-7 vant de etter bland annet tre scoringer av Kristoffer Bakke. Nysigneringen sørget sammen med lagkameratene for en 6-2 ledelse halvveis i den tredje perioden, men så våknet gjestene og scoret like gjerne fire ganger på drøyt like mange minutter.

Nor 92 vant kveldens kamp mot Harstad og tok helgens andre trepoenger. Foto: Glenn Selbo

Nor 92 ordnet 7-6 etter kvarteret og 8-6 minuttet etter. Da Henri Kukkonen gjorde 8-7 med litt over minuttet igjen, ble det nervepirrende på slutten, men Nicolai Sevlejordet stengte igjen målburet og Nor 92 kunne juble for tre nye poeng. KAMPFAKTA