Det ble tap i kveldens semifinalekamp mot Storvreta for Mullsjös Daniel Gidske. Foto: Peter Bohlin

Tap for Gidske og Mullsjö etter thriller

Storvreta leder 3-2 i kamper etter å ha straffet Mullsjö i den femte semifinale-kampen i SM-sluttspillet.

Det ble skikkelig spennende da Storvreta fikk besøk av Mullsjö i det femte semifinale-oppgjøret lagene imellom. Joel Dagman sendte gjestene Mullsjö i ledelsen, men Filip Eriksson og Niklas Winroth brukte et halvt minutt på å snu resultatet for Storvreta. Pelle Tarenius utlignet minuttet før den første pausen og sørget for 2-2.

I den andre perioden ordnet Jan Zaugg 2-3, men Hampus Ahren utlignet. Kim Ganevik satte 3-4, men halvminuttet etter ordnet veteran Henrik Stenberg 4-4. Mullsjö kunne allikevel gå til pause med 4-5 på tavlen, da Wille Knuthas fant nettmaskene.

To scoringer på rappen fra Albin Sjögren, den første etter fem minutter og den andre et kvarter ut i den tredje perioden, så ut å avgjøre for Storvreta, men da ordnet Ganevik 6-6 med to minutter igjen av ordinær spilletid og kampen gikk til spilleforlengelse.

Daniel Gidske og Mullsjö trenger seier på fredag for å forlenge sesongen. Foto: Peter Bohlin

I spilleforlengelsen hadde begge lag noen småfarligheter, men det blir ingen scoringer i løpet av de ti minuttene.

I straffeslagskonkurransen bommer lagene på hver sin straffe før Robin Nilsberth og Albin Sjögren scorer. Bare Jan Zaugg lyktes å overliste hjemmelagets målvakt Viktor Klintsten, og da vinner Storvreta 7-6 og leder 3-2 i kamper i semifinalen som de kan avgjøre i neste oppgjør. Daniel Gidske tok Mullsjös andre straffe, men bommet på sitt forsøk. KAMPFAKTA

Neste oppgjør spilles fredag i Nyhemshallen.