Filip Bäckman er ferdig i Sarpsborg etter bare to kamper. Foto: Kent Henriksen

Svensk stjerneback forlater Sarpsborg umiddelbart

Det ble bare to kamper i blått for Filip Samelius Bäckman, som returnerer til Åby i allsvenskan.


Sarpsborg mister en toneangivende spiller da Filip Samelius Bäckman kansellerer kontrakten med østfoldingene, og vender hjem til Åby i allsvenskan. Det bekrefter hovedtrener Jonas Magnussen til lokalavisen lørdag. Bäckman noterte seg for en scoring på de to kampene i blått.
- Han er en ung gutt som aldri har bodd hjemmefra før. Etter flytt til Sarpsborg har han kjent på at det har vært lang avstand til familie og venner hjemme i Sverige og har derfor ønsket å bryte kontrakten med oss, sier Magnussen til Sarpsborg Arbeiderblad.

Det ble en scoring for Bäckman i debuten for Sarpsborg. Foto: Kent Henriksen

Sarpsborg har startet sesongen med seier og tap etter straffeslagkonkurranse, og ligger foreløpig på en sjetteplass på tabellen i eliteserien for menn. Det er uvisst om man finner en erstatter til den svenske backen som vist gode takter. 
- Nei. Der er vi ikke i mål ennå. Vi må vurdere spillermaterialet vi har før vi eventuelt begynner å lete etter en erstatter. For alt vi vet er det en av våre egne som stepper opp og tar Filips plass. Ingenting hadde gledet meg mer.