Sveiva slo Akerselva etter en solid snuoperasjon. Foto: Kent Henriksen

Sveiva med solid snuoperasjon mot Akerselva

Akerselva fikk en kjempestart på oppgjøret mot Sveiva, men selv om de ledet 4-1 kunne de ikke beseire naboklubben.

Det ble spennende da Akerselva fikk besøk av naboklubben Sveiva. Gjestene manglet flere sentrale spillere, og hjemmelaget anført av tremålsscorer Albin Holmberg gikk rett i strupen på gjestene. De ledet 3-1 etter den første perioden, og det var ikke ufortjent.

I den andre perioden økte Akerselva ledelsen, før to reduseringer blåste liv i spenningen. Gjestene klarte ikke å utligne før pause, og hjemmelaget kunne gå i garderoben med 4-3 ledelse.

Sveiva brukte under halvminuttet på å utligne i den tredje perioden, og det var dagens bestemann hos gjestene som gjorde det. Andreas Næss Valbye scoret og da han kort tid etter serverte Erlend Bjerknes til 4-5, var det Næss Valbyes fjerde poeng i kampen (1+3). Olav Falkeid scoret 4-6, før Bjerknes på nytt straffet gamle lagkamerater med sitt andre for dagen. To kjappe scoringer fra hjemmelaget ga 6-7 og ny spenning, men Sveiva holdt unna og kunne juble for tre poeng. KAMPFAKTA