Olav Falkeid lå bak tre av syv scoringer for Sveiva mot Slevik. Foto: Kent Henriksen

Sveiva trengte litt tid på å komme i gang

Sveiva trengte litt tid på å komme i gang, men anført av Olav Falkeid og Jesper Pedersen ble det tre poeng borte mot Slevik.

Østfoldingene var best i starten av kampen, og ledet 2-1 etter den første perioden da Marcus By og Gustav Franzon hadde funnet nettmaskene. Gjestenes scoring sto Olav Falkeid for.

I den andre perioden scoret gjestene etter kvarteret, og tok over initiativet noe, men Slevik hengte godt med mot toppklubben.

I den tredje perioden var det slutt på moroa for hjemmelaget. Gjestene scoret tre mål før det var spilt tre minutter, og kampen var snudd. Falkeid ble poengbest med tre poeng (2+1) og scoret to ganger sammen med Jesper Pedersen. Sveiva befestet med det sin tredjeplass på tabellen, der Slevik ligger foreløpig på den siste sluttspillplassen. KAMPFAKTA