Marcus Gustafsson er Sveivas beste poengplukker denne sesongen, og i kveld noterte seg svensken for ytterligere fire poeng. Foto: Kent Henriksen

Sveiva holdt lekestue med naboklubben

Sveiva hadde få problemer med å slå Akerselva i kveldens siste kamp.

Sveiva gjorde kort prosess med Akerselva, og slengte naboklubben hjem som slakt i dagens mini-derby.

Allerede halvveis i midtperioden sto det 4-0 på tavlen i Rommenhallen, og det var aldri noe snakk om saken etter 5-0 til pause.

I den andre perioden fortsatte Sveiva å dominere kampen, og tre ganger måtte gjestenes målvakt plukke ballen ut av nettet.

9-0 kom tidlig i den tredje perioden, men kort tid etter klarte gjestene å få inn et trøstemål. For med ytterligere fire scoringer kunne Sveiva vinne 13-1 og sanke de tre poengene. Marcus Gustafsson ble kampens beste poengplukker med fire poeng (3+1) for hjemmelaget. KAMPFAKTA