Line Trandum Terjesen fikk spilletid for Endre da de spilte treningskamp mot Telge tidligere på forsesongen. Foto: Roland Osbeck

Supertalentet har bestemt seg - klar for SSL

Line Trandum Terjesen har bestemt seg, og spiller kommende sesong i verdens beste liga og i Endre.


Sist sesongs poengdronning i eliteserien er klar for spill i verdens beste liga SSL, og det blir ikke uventet Endre som blir ny klubbadresse. Ungjenta har vært en av Tunets viktigste spillere de seneste sesongene og gjorde 32 poeng (15+17) på 11 kamper sist sesong, som endte med seriegull og tittel som Årets spiller. Nå melder Tunet at Trandum Terjesen bytter ut Norge med spill i Endre.
– Gjennom besøkene hos Endre har jeg fått kjenne på det sportslige nivået, samt fått et veldig godt inntrykk av både spillerne og klubben som minner meg litt om Tunet og Tunet-familien med mye nærhet, engasjement og god dugnadskultur. I tillegg har familien og jeg hatt møter med skolen min Wang Toppidrett, som har gitt meg veldig gode rammer for å kunne sluttføre siste året på VGS. Jeg kommer til å følge mye av undervisningen på nett fra Sverige, i tillegg til at jeg selvfølgelig får en del fysiske skoledager når jeg er hjemme ved blant annet landslagsaktivitet, sier hun i et intervju på sosiale medier. 

Line Trandum Terjesen vant Vikingen for U19 kvinner da landslaget endelig samlet seg igjen. Foto: Kent Henriksen

Endre har i en årrekke vært en av Sveriges beste klubber på damesiden, og har utviklet en rekke klassespillere. Det blir et spennende valg for 17-åringen som takker sin moderklubb for at hun kommet så langt i karrieren.
– Jeg vil først og fremst få takke klubben for alt det fine de har gitt meg muligheten til å få oppleve gjennom årene, og ikke minst at de har gitt meg muligheten til å reise nå. Så må jeg takke spillerne, støtteapparatet og supporterne for noen fantastisk fine og morsomme år gjennom både breddelag og elitelaget, hvor jeg har fått alle muligheter til å trene mye, bygge gode vennskap og ikke minst møte så mange støttende og positive idrettsglade mennesker i og rundt klubben.

Trandum Terjesen har allerede vært i farten for Endre på forsesongen, og spilte ikke treningsturneringen i Rommenhallen sist helg. Endre spiller i Svenska Cupen mot Nacka 28. august og serieåpner hjemme mot samme lag 19. september.