Line Trandum Terjesen debuterte for Endre mot Telge i en treningskamp fredag kveld, og ungjenta scoret to ganger for SSL-klubben. Foto: Roland Osbeck

Supertalent scoret to på prøvespill hos SSL-klubb

Line Trandum Terjesen har vært på besøk i Sverige, der hun har trent og spilt kamp med SSL-klubben Endre, som er interessert i det norske supertalentet.


Gotlands-klubben Endre der Karen Farnes og Thea Ekholt spilte sist sesong er svært interesserte i Tunets stjerneving Line Trandum Terjesen. Ungjenta som ble beste poengplukker i eliteserien sist sesong og kåret til Årets spiller fikk sin debut for SSL-klubben mot Telge i går kveld.

Line Trandum Terjesen gjorde en god kamp mot Telge synes Innebandyavisens ekspert. Foto: Roland Osbeck
Kampen endte 11-11 og Trandum Terjesen fikk en del spilletid i ulike formasjoner hos sin potensielt nye klubb. Tidligere landslagstrener og Tunet-profil Bruno Lundberg er forøvrig ny trener for Endre denne sesongen. Innebandyavisens ekspert Petter Alexandersen så store deler av kampen og synes ungjenta gjorde det bra for SSL-klubben, der Trandum Terjesen scoret to mål og på et av sine lags straffer i straffekonkurransen etter kampslutt i treningskampen.
– Jeg synes hun kom godt ut av det, og viser et stort potensiale. Hun kommer til sjanser og scorer to mål, og tør å ta ansvar med ball, sier Alexandersen i en kort kommentar. 

Charlotta Hjorth debuterte i helgen for Nacka Wallenstam mot sin gamle klubb Telge, og lå bak alle tre scoringene til SSL-klubben. Foto: Roland Osbeck

Charlotta Hjorth gjorde sin debut for sin nye klubb Nacka denne uken. SSL-klubben slo Hjorths gamle klubb Telge med 3-0 og Hjorth var der involvert i alle scoringer der det ble scoring og to assister. Mot Malmö gikk den norske landslagsenteren poengløs av banen da Nacka tapte 7-8.