Oscar Agnarsson viste gryende form da Tunet slo Sarpsborg. Foto: Kent Henriksen

Stengte igjen buret da serielederne vant

Oscar Agnarsson har vært en skygge av seg selv i sesongstarten med god grunn.  Etter skadeproblemer gjennom hele forsesongen og de første kampene har det blitt en trøblete start av årets sesong, der unggutten Christopher Aune Klungervik gjort sakene godt i Agnarssons fravær.

I dag så svensken endelig ut å ha funnet formen igjen og var meget god da Tunet slo Sarpsborg, 18-3 på bortebane. 89% redningsprosent etter 24 redninger på 27 skudd.

Agnarsson hadde 73,7% i redningsprosent før dagens kamp så langt i sesongen, mot forrige sesongs 80,6% så det var nok ekstra god for Tunets sisteskanse å få viste seg fra sin beste side i ettermiddag i Skjeberghallen, der redningsprosenten spratt opp til 82,6% i keeperstatistikken, tredje best så langt i eliteserien.

I dagens kamp var det jevnt i en drøy periode før det løsnet skikkelig for gjestene. I den tredje perioden scoret gjestene ni ganger uten replikk, og befestet sin serieledelse.

Ole Mossin Olesen med seks poeng (3+3) og Filip Cammerudh med syv poeng (3+4) var som vanlig poengbest i Tunet. Hos Sarpsborg scoret hjemvenderen Ola Olaussen to ganger, men det ble en mager trøst etter serieledernes nedsabling i dagens oppgjør. KAMPFAKTA