Stavangers snuoperasjon gir Tunet god gullsjanse

Stavanger tapte gårsdagens kamp mot Grei, men i dag fikk vestlendingene revansje, og da Tunet vant sin kamp skal det mye til for at det ikke blir gull på Manglerud-laget.

Grei ledet med to mål mot Stavanger, men så var det vestlendingene for alle pengene i Apalløkkahallen. Wilma Engdahl og Kajsa Liljefors sørget for at Grei ledet med 2-0 etter den første perioden. Silje Karlsen Auestad og Maria Lundin så til at det var balanse i regnskapet etter ti perioder, og halvveis i den tredje perioden sendte Stina Andersson gjestene i føringen. I siste spillesekund fastsatte Maja Brodin sluttresultatet til 2-4. KAMPFAKTA

Stavangers seier betyr at Tunet med all sannsynlighet tar seriegullet. De slo Monolitten i dagens kamp og leder serien med tre poeng og med to kamper tilgode. Grei må vinne sine resterende kamper samtidig som Tunet snubler flere ganger, noe de mest sannsynligvis ikke gjør. Tunet slo Monolitten 6-2, der to selvmål(!), scoringer fra Sarah Smith Lunde, Line Trandum Terjesen, Marte Pedersen og Moa Bernvid sørget for seier. Fanny Kolstad og Nathalie Pallman scoret trøstemålene for Monolitten. KAMPFAKTA